Călin Goia şi-a înghesuit copiii în "cutiuţa"asta - FOTO EXCLUSIV

11 august 2014 19:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călin Goia este un tătic descurcăreţ. Aflat la volanul unei maşinuţe electrice, artistul a înghesuit în ea nu mai puţin de trei copii. Este vorba despre cei doi fii ai săi şi o prietenă de joacă de-a acestora.

Câte suflete încap într-o maşinuţă electrică, care seamănă mai degrabă cu o jucărie? Teoretic, răspunsul ar fi două, dar Călin Goia (39 de ani) a demonstrat altceva. Solistul trupei Voltaj şi-a luat cei doi fii, Petru (6 ani) şi Tudor (5 ani), la o plimbare prin oraş.

Acestora li s-a alăturat şi o prietenă de joacă. Chiar dacă maşina, un Renault Twizy, pe care Călin a luat-o pentru test-drive, este foarte mică, artistul a găsit o soluţie inedită de a-i băga în ea pe toţi cei trei copii.

Descurcăreţ de fel, el i-a înghesuit pe toţi prichindeii pe un singur loc, situat în spatele şoferului. Greu de spus cum s-au simţit micuţii care au călătorit în aceste condiţii neobişnuite, cert e că atunci când au coborât din maşină, păreau că se simt uşuraţi că au ajuns la destinaţie. 

Renault Twizy este o maşină electrică de mici dimensiuni, costă în jur de 8.000 de euro, are o lungime de 2,30 metri, doar 1,13 metri lăţime şi două locuri: unul pentru şofer, altul pentru pasager, dispuse unul în spatele celuilalt. Twizy se încarcă la priză, atinge o viteză maximă de 45 km/h, iar în multe ţări europene poate fi condus fără permis.

Mai multe