Călinescu a dezvăluit la "Românii au talent" când și-a început viața sexuală

22 aprilie 2016 22:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Călinescu, cea mai nouă achiziție din juriul "Românii au talent", face mărturisiri delicioase la fiecare ediție. Așa se face că și în emisiunea de vineri (22 aprilie), comediantul a avut câteva reacții de-a dreptul spumoase.

Ștefan Buzdugan, un pianist de 14 ani l-a făcut pe Florin Călinesu să dea din casă, mai precis din trecutul lui de adolecent. După ce puștiul i-a spus că stă și studiază între 8 și 10 ore pe zi, fără a mai avea timp de distracție sau fete, sarea și piperul emisiunii, actorul Călinescu a făcut niște mărturisiri delicioase.

"La 14 ani de abia începeam", a spus el, pentru ca Mihaela Rădulescu să îl întrebe curioasă despre ce vorbește. Călinescu a răspuns fără rușine: "Viața sexuală. Pe atunci era și revista Playboy, varianta de colorat, nu știu de ce au scos-o, că eu sunt pentru educația sexuală în școli, nu doar pentru cea religioasă."

Pianistul a interpretat "Rondo Alla Turca" (Wolfgang Amadeus Mozart), parte muzicală ce i-a câștigat admirația juriului și publicului. Cea mai emoționată a fost mama tânărului, care la sfârșitul momentului artistic i-a sărutat mâna micului său geniu.

Mai multe