Călinescu e as în bucătărie, dar dă iama în covrigi

16 ianuarie 2018 20:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel supranumit “regele audiențelor” și-a descoperit o nouă pasiune, pe lângă televiziune. Și, culmea, se pricepe la fel de bine la ambele. Când nu e în juriu la PRO TV, la emisiunile “Românii au talent” sau “Uite cine dansează”, Florin Călinescu (61 de ani) învârte oalele cu măiestrie, în propria bucătărie.

Deunăzi ne-a arătat pe Facebook o rețetă delicioasă cu varză dulce, varză acră, piper, cimbru, dafin, ceapă călită, bulion și  coaste de porc. Dar atunci când nu ești acasă și foamea te răzbește, n-ai ce face și mai dai iama și în covrigi, mai ales că de fiecare dată mirosul ispititor te îndeamnă să cedezi tentației. Așa l-au surprins fotoreporterii Click! și pe Florin Călinescu, actorul preferând să-și potolească foamea cu produse de patiserie înainte de a intra într-o cafenea, la o întâlnire cu un prieten.

De remarcat stilul vestimentar modern al lui Călinescu, el preferând haine lejere în viața de zi cu zi, în detrimentul costumelor pe care e nevoit să le poarte atunci când apare pe micul ecran. 

Mai multe