Camelia Mitoșeru, primele declarații după externarea din spital: „Nu mi-am luat pastilele”

12 noiembrie 2021 20:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, și-a speriat de curând familia și apropiații după ce a avut nevoie urgentă de transport la spital, fiind dusă cu ambulanța, cu suspiciune de accident vascular cerebral.

După ce a fost internată la Spitalul Floreasca din București pentru câteva zile, fiind sub atenția medicilor, aceasta a fost externată și a oferit declarații cu privire la starea sa de sănătate.  

Mihai Mitoșeru a contactat-o telefonic pe mama sa în urmă cu câteva zile, iar aceasta nu a mai răspuns, motiv pentru care s-a îngrijorat și a mers la ea acasă, unde a constatat că femeia are nevoie de îngrijiri medicale.

Camelia Mitoșeru a făcut o criză convulsivă

„Sunt foarte bine acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei doctor de la Spitalul Floreasca care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital. N-am luat medicamentele și atunci am făcut o criză convulsivă. Eu n-am crezut în medicamente.

M-am dus la bucătărie să-mi fac un ceai, iar de acolo m-am trezit jos cu cioburi în mână și plină de ceai. M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, telefonul meu era pe masa de călcat. Mihai suna în disperare, iar eu nu mai puteam să ajung la telefon'', a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

Mai multe