Cancerul a recidivat! De câţi bani are urgent nevoie Leo Iorga

7 februarie 2019 18:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul solist Leo Iorga (54 de ani) se luptă de opt ani cu o boală nemiloasă, cancerul de plămâni. Din păcare, el a primit recent o veste cumplită: boala a recidivat, deși a urmat toate tratamentele revoluționare.

„Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. În 2011, Leo a fost supus primei operaţii pentru extirparea unei tumori la plămân. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a făcut şi imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte. Poate că dragostea oamenilor (familie şi fani) i-a dat forţa de a merge mai departe şi de a încerca pe propriul corp orice“, se arată în anunţul postat pe Facebook. 

Pentru a îndepărta tumora canceroasă de la plămân, artistul are nevoie de o procedură specială care nu e disponibilă în România. Astfel, familia artistului se luptă pentru a-l duce la o clinică în Germania şi cere ajutorul oamenilor, pe conturile lui de Facebook, pentru a strânge suma de 70.000 de euro, necesară efectuării tratamentului. 

Mai multe