Când îşi botează băieţelul Alina Puşcaş! Face o petrecere ca o nuntă

14 mai 2016 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

A devenit o modă printre vedete să nu se mai grăbească să-şi creştineze bebeluşii. Alina Puşcas este una dintre persoanele publice care a amânat destul de mult acest moment. Prezentatoarea va organiza evenimentul mult aşteptat de toată lumea peste o săptămână, de Sfinţii Constantin şi Elena. Micuţul Alexandru va împlini la finele acestei luni nouă luni de viaţă.

Alina Puşcaş trăieşte cele mai mari emoţii în această perioadă. Vedeta a anunţat recent că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar nici până acum nu a reuşit să-l creştineze pe primul. Micuţul Alexandru, băieţelul ei din relaţia cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, va împlini la sfârşitul lunii mai nouă luni, dar acest lucru nu a făcut-o pe celebra lui mamă să grăbească evenimentul. "Vom avea două perechi de naşi. Sunt prieteni de-ai noştri, nu sunt persoane cunoscute. Vom avea în jur de 200 de invitaţi, ştiu o să spui că sunt mulţi, iar la petrecere va cânta printre alţii Nicoleta Nucă", a spus Alina Puşcaş la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" este însărcinată în 15 săptămâni cu cel de-al coilea copil şi a făcut recent acest anunţ. ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai Stoenescu, medic stomatolog.   

Mai multe