Când naște Gabriela Cristea al doilea copil. Nu a aflat încă dacă va avea băiat sau fată

26 octombrie 2018 20:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ziua în care a împlinit 44 de ani, Gabriela Cristea a dat vestea cea mare: este însărcinată pentru a doua oară, la doar un an și o lună de când a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot.

Zi plină de surprize nu doar pentru vedeta de la Antena Stars, care a sărbătorit împlinirea vârstei de 44 de ani în direct, ci și pentru telespectatori, căci Gabriela a anunțat într-un mod inedit că va fi mamă din nou. Deși nu mai sperau că vor mai avea șansa de a fi părinți pentru a doua oară, Tavi Clonda și Gabi Cristea nu-și mai încap în piele de fericire, mai ales că s-au chinuit ceva timp pentru a o avea pe Victoria.

Prezentatoarea de la "Te iubesc de nu te vezi" și-a arătat burtica la tv și a anunțat pe contul ei de Instagram când se va mări familia. "Astăzi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati si mami fac planuri, iar Victoria o să aibă grijă de suri-frățior", a scris vedeta tv, mesaj alături de care a publicat și o imagine din platou, din emisiunea în care i-a avut ca invitați speciali pe soșul și pe fiica lor.

Citește și:

Gabriela Cristea a rămas fără emisiune de ziua ei! Tavi Clonda a făcut-o să uite

Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară! Vestea a ieșit la iveală chiar de ziua ei

Mai multe