Când se întoarce Simona Gherghe pe sticlă. Prezentatoarea a născut mai devreme

24 mai 2017 8:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a retras deja de două luni de la emisiunea "Acces Direct" şi nu se grăbeşte să revină prea curând. Simona Gherghe a născut marţi o fetiţă la o maternitate privată din Capitală. Evenimentul a luat-o prin surpindere căci vedeta nu era programată la operaţia de cezariană atât de devreme. Totul a decurs fără probleme, dar în următoarele luni prezentatoarea va sta departe de televiziune şi se va ocupa de micuţa Ana Georgia.

Simona Gherghe este o mămică fericită şi vrea ca în primele luni să stea exclusiv cu fetiţa ei. Deşi alte vedete se întorc rapid în activitate, prezentatoarea a mărturisit că de data aceasta va avea o perioadă de pauză mai lungă, timp în care îi va urmări toate mişcările micuţei. Emoţionată, vedeta Antena 1 a făcut declaraţii la scurt timp după naştere.

"Nu am avut o sarcină uşoară deloc. Dacă până acum m-am ferit să spun asta, acum că s-a terminat pot să răsuflu uşurată. La maternitate, am venit să recoltez sânge pentru analize şi am rămas la operaţie. A fost o echipă minunată în sală. Am avut muzică, nu am simţit nimic. Am stat cinci ore la Terapie Intensivă, iar după aceea m-am mutat într-o rezervă. M-am ridicat, mişc picioarele. Nu am niciun fel de ameţeli după anestezie. O să încep şi să merg. Fetiţa este micuţă şi gingaşă. E cuminte, mănâncă, o să recupereze, o să fie o fetiţă grăsuţă. Are ochi albaştri, e şatenă şi cred că seamănă cu Răzvan. I-am dat sân, ceea ce este o surpriză pentru mine, că alăptez deja. Mi-a fost frică de acest lucru. I-a dat şi Răzvan primul biberon", a spus Simona Gherghe într-o intervenţie telefonică la Xtra Night Show.

Prezentatoarea a spus că va avea ajutoare. Cea care se va ocupa alături de Simona va fi mama vedetei, care va locui o perioadă în vila cuplului.  

Întrebată când se întoarce în televiziune, prezentatoarea a spus că nu se grăbeşte. "Pe la începutul anului mă întorc. Muncesc de la 19 ani, în toamnă fac 40 de ani şi e prima oară când îmi iau un răgaz atât de lung şi o fac pentru copilul meu", a mai spus vedeta.  

Simona a publicat prima imagine cu fetiţa

Discretă şia cum, aşa cum a fost şi pe perioada sarcinii, Simona Gherghe se fereşte să o arate publicului pe micuţa ei. Tot ce a dezvăluit despre ea este imaginea unei mânuţe care o ţine strâns de deget.

"E în strângerea asta de mâna o lume întreagă. Noua noastră lume. Ana ne-a luat prin surprindere din prima ei zi de viaţă. Şi, cumva, parcă am renăscut şi eu. E mică, gingaşă, delicată, şi, vorba cântecului, frumoasă că o floare de zăpadă. Nu există fericire mai mare şi vom avea grijă să ştie în fiecare clipă cât e de iubită. Ana Georgia, cireşica noastră de mai, bine ai venit! Îţi mulţumim că ne-ai ales", a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Facebook la descrierea unei fotografii din maternitate.

Mai multe