Când şi-a văzut Monica Gabor ultima dată fetiţa. Irinel Columbeanu a spus tot

26 iunie 2016 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relaţia lui Irinel Columneanu cu Monica Gabor, mama fetiţei sale, Irinuca, este una destul de rece. Omul de afaceri a dezvăluit că cele două nu s-au mai văzut de aproape un an, dar că îşi vorbesc destul de des la telefon.

Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnişoară, departe de ochii mamei ei Monica Gabor, aflată peste Ocean. Fata vedetei locuieşte alături de Irinel Columbeanu, care are grijă să nu-i lipsească nimic şi să-i facă toate poftele. Pentru că micuţa adoră să înoate, afaceristul a dus-o duminică (26 iunie) la o piscină de la marginea oraşului. Irinel Columbeanu a declarat că cele două vorbesc des la telefon, dar nu s-au mai văzut de foarte mult timp.

"Nu contorizez de câte ori vorbesc la telefon. Irina are telefon, chiar are două, şi ştiu că se aud des. De văzut însă, s-au întâlnit ultima dată la 31 iulie, ora 22.00, ca să fiu mai specific. Cu asta cred că am spus tot. Deocamdată, nu ne-am făcut planuri de vacanţă. Irina vrea să mergem în Spania. Ne vom decide noi", a spus omul de afaceri la Antena Stars,

Irinel Columbeanu nu avrut să comenteze zvonurle potrivit cărora Monica Gabor şi-ar fi programat o vizită de o lună, în România, în această vară special pentru a sta cu Irina. "Prefer să nu spun nimic despre această întâlnire care se spune că este deja programată. Timpul o să demonstreze dacă ele două se vor vedea sau nu", a adăugat omul de afaceri.

Irinel Columbeanu se pare că este şi acum supărat pe Monica după ultimul ei gest, care l-a revoltat peste măsură. Anul trecut, în primăvară, fosta soţie a milionarului a fost prezentă la expoziţia de pictură a Irinei, dar la un moment dat a dispărut cu fetiţa de la eveniment fără ca omul de afaceri să ştie acest lucru.   

Mai multe