Când va face botezul Cristina Cioran? Primele declarații după ce micuța Ema a venit acasă!

21 septembrie 2021 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, sunt în culmea fericirii după ce au externat-o pe micuța lor, Ema. Cei doi sunt nedezlipiți de bebelușa care s-a născut prematur la 7 luni.

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex, se pregătesc acum de botezul micuței pe care l-au programat pentru luna noiembrie, asta dacă pandemia nu le va da serios de furcă. “Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara... Nașii sunt niște prieteni buni”, a declarat actrița la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

"A fost greu, am avut gânduri negative"

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă miercuri, 1 septembrie. Micuța Ema, care s-a născut prematur, la 7 luni, a fost externată, după ce medicii au ținut-o timp de o lună și jumătate la incubator.“Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă. După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar. Am fost la mare că simțeam nevoia s-o văd pe mama. M-au durut anumite comentarii. Unu din opt copii se nasc prematur. Seamănă cu amândoi, când doarme seamănă cu mine, când deschide ochii și e jucăușa seamănă cu Alex. Eu îi fac băiță cu mama. Alex îi mai dă de mâncare. Îi este un pic teamă că e micuță, e fragilă”, a mai spus proaspăta mămică.

Mai multe