Cândva îi numărai coastele, acum e mai plinuţă cu 20 kg

2 aprilie 2018 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nidia Moculescu (28 de ani), fiica celebrului compozitor Horia Moculescu (81 de ani), care anul trecut era extrem de slabă, s-a îngrășat brusc.

”M-am îngrășat 20 de kilograme în trei luni, cu ajutorul unor pastile care rețin apa în corp. Luam câte o pastilă pe zi, însă nu am fost la vreun medic pentru recomandare ori să-mi fac niște analize anume, ci din prietenă în prietenă am ajuns la ele. Am luat timp de două săptămâni câte una pe zi și uite că s-a văzut imediat rezultatul”.

Cum însă s-a rotunjit mai mult decât își planificase, acum ea se străduiește să mai scape de câteva kilograme: ”Vreau să mai slăbesc, mi-am făcut abonament la sală și sper să mă țin de mișcare”.

Înainte de a se îngrășa, Nidia Moculescu, care măsoară 1, 70 m înălțime, cântărea doar 45 de kilograme. Tatăl ei, Horia, alături de care Nidia susține recitaluri muzicale și în străinătate, este încântat de noul ei look: ”Nu mai este un copil, este femeie în toată firea, era normal să fie mai plinuță puțin”. Nidia s-a văzut nevoită să-și schimbe și ținutele în care de-abia mai încăpea. 

Mai multe