Cântăreţ român ucis de coronavirus. Artistul avea 37 de ani şi nu suferea de nimic altceva

29 octombrie 2020 20:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artistul şi-a dat ultima suflare la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Apropiaţii tânărului spun că acesta nu avea alte boli grave, nimeni nu s-ar fi aşteptat ca organismul artistului să fie atât de repede răpus de infecţia cu noul coronavirus.

Silviu Huţanu, membru al formaţiei SoundCheck Band, şi-a dat ultima suflare joi, 29 octombrie. Tânărul fusese diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni şi era internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.   Apropiaţii artistului spun că acesta nu avea alte boli grave, excepţie făcând o hipertensiune pe care o ţinea sub control.

Alex Huţanu, fratele lui Silviu, spune că primele simptome au debutat în zilele de 10-11 octombrie. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi pentru a-şi face testul PCR, testul de depistare a infecţiei cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieşit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate” din Iaşi. Pentru că starea lui s-a înrăutăţit şi avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde şi-a dat ultima suflare. 

Citește restul materialului pe www.adevărul.ro

Mai multe