Captos, câștigător după ce a fost reclamat de Kanal D pentru discriminare

28 martie 2016 19:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Războiul audienței dintre emisiunile lui Dan Capatos și Mădălin Ionescu a ajuns la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. O afirmație a vedetei de la Antena 1 i-a făcut pe turcii de la Kanal D să-l reclame pentru discriminare, dar aceștia din urmă nu au avut câștig de cauză.

“Nu au Dumnezeu!”, e afirmația lui Capatos despre Kanal D, care i-a atras reclamația la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, anunță paginademedia.ro. Totul s-a petrecut anul trecut, când Capatos și Bordea, au avut câteva lucuri de spus despre modul în care emisiunea mondenă de la Kanal D a înțeles să abordeze subiectul Oana Zăvoranu-Mărioara Zăvoranu. La "WowBiz" au fost difuzate imagini de pe patul de spital cu mama Oanei, ceea ce l-a făcut pe realizatorul de la "Un show păcătos" să zică: "A crăpat femeia, când zici că ești lider, bă arată ceva, fă ceva să te creadă lumea! Dar mă rog, ăștia fără Dumnezeu...”

Ce au înțeles cei de la Kanal D

Cei de la Kanal D au decis să întoarcă vorbele lui Capatos în favoarea lor: "În timpul emisiunii televizate, reclamatul a susținut că moartea Mărioarei Zăvoranu a fost provocată de domnul Mădălin Ionescu”. "Pentru a contura imaginea imorală și negativă a reprezentanților Kanal D, reclamatul a afirmat în sens peiorativ că reprezentanții Kanal D nu au Dumnezeu.”

Decizia Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Consiliul Discriminării a decis că afirmațiile lui Capatos se află în limitele libertății de exprimare și că nu au instigat în niciun fel la ură împotriva musulmanilor.

Mai multe