Care este arma secretă a Biancăi împotriva celulitei

30 iulie 2014 23:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a decsoperit uleiul de argan, care este atât ce folosit în industria cosmeticii, mai ales în ultimii ani.

Bianca a fost invitata Oanei Turcu în emisia ei de la Antena Stars. “Dincolo de toate, am descoperit şi o femeie cu micile sau marile sale slăbiciuni. Una dintre ele este shopping-ul. A mărturisit cu o sinceritate pe care puţine femei şi-o afişează – ca să pară modeste şi umile – că este dependentă de shopping. Că efectiv tremură de emoţie când intră într-un magazin de lux şi nu ştie cum să procedeze, ca să nu scape vreun produs de analizat. E o formă de dependenţă, pe care multe dintre prietenele noastre de aici, de pe blog, o au!”, spune Oana despre Bianca Drăguşanu, pe blogul ei.

[[[{"fid":"461969","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Bianca","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Bianca","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"alt":"Bianca","title":"Bianca","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]“Am mai descoperit o mică slabiciune, pe care am reuşit chiar să i-o hrănesc în acea zi. Arganul. Este efectiv sedusă de proprietăţile “celui mai rar ulei din lume” (1 litru de ulei se obţine din 6 arbori!) şi, chiar în emisiune, l-a recomandat cu multă caldură. După cum vedeţi, i-am făcut un cadou “de Argan”, dar i-am propus şi câteva ponturi, care să o ţină departe de celulită, vergeturi, dar şi de riduri”, a completat vedeta.

Mai multe