Care este numărul reţetelor gătite de Cătălin Scărlătescu

14 octombrie 2014 14:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sute sau mii de reţete gătite - nici chiar el nu le mai ştie numărul! Cert este că prepararea mâncărurilor îl binedispune pe chef Cătălin Scărlătescu, în orice moment. În plus, juratul show-ului “Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat şi un site care oferă diverse informaţii culinare şi nu numai.

Conceput ca o carte de vizită a temutului jurat, website-ul www.catalinscarlatescu.ro oferă diverse informaţii despre cariera sa, noutăți legate de activitatea lui, dar și o secțiune specială de unde se pot achiziționa obiecte ce poartă semnătura chef Scărlătescu.

Talentul fără muncă nu face nici cât o ceapă degerată. Gătesc de mulți ani și învăț câte ceva în fiecare zi. Gastronomia este, în opinia mea, o știință. Oamenii mereu mă întreabă câte rețete am făcut... sute, mii... Universul bucătăriei mele nu are limite. Însă ceea ce contează este câți oameni s-au bucurat de rețetele mele. Și pot să vă spun că sunt foarte mulți. Aceasta este satisfacția mea cea mai mare. Iar prin intermediul site-ului meu, pe care tocmai l-am lansat, sper sa le insuflu celor interesați o parte din bucuria gătitului, să îi fac să descopere un univers fabulos, să le arăt că mâncarea este pentru a face oamenii să se simta bine și că, asemenea unei atingeri divine, mâncarea are puterea de a crea stări de bine”, a mărturisit chef Scărlătescu.   

Site-ul este împărțit în trei categorii speciale: "The View" – care descrie printr-un clip original viziunea lui Cătălin Scărlătescu asupra bucătăriei, "The Street" – secțiune ce se va updata permanent cu noutăți din activitatea chef-ului și "The Factory" – locul de unde pot fi comandate articole "by Chef Cătălin Scărlatescu", precum șorțuri de bucătărie, tunici de bucătar sau tigăi.

Mai multe