Carmen Brumă a făcut asta din nou după un an! Imaginea spune totul

22 octombrie 2015 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Brumă (38 de ani) este o fire foarte activă şi mare grijă de felul în care arată. Realizatoarea TV este adepta unui stil de viaţă sănătos şi face mult sport. Carmen, care a devenit mamă în mai 2014, nu s-a lăsat de exerciţii nici când a fost gravidă şi a început să facă sport la scurt timp după ce a născut.

Cu toate acestea, Carmen a dezvăluit prietenilor virtuali că a făcut o pauză de la un program intens de sport până acum. Ea a publicat pe un site de socializare o imagine cu ea la sală, într-o pauză de la antrenamente. Conform lui Carmen, ea a făcut o pauză de un an, dar acest lucru nu se vede de nici un fel pe corpul ei.

În fotografie, Carmen poartă o pereche de pantaloni mulaţi şi o bustieră, care îi lasă la vedere abdomentul bine tonifiat, semn că bruneta a făcut totuşi sport în această perioadă.

"La sală...după un an de pauză", a scris Carmen în dreptul imaginii. 

S-a îngrăşat 12 kilograme în timpul sarcinii

Carmen Brumă are o relaţie de peste zece ani cu Mircea Badea, iar cei doi au devenit părinţi anul trecut. Micuţul Vlad s-a născut pe 14 mai 2015.

Realizatoarea TV a mărturisit că nu vrea să mai treacă prin experiența unei nașteri. „În acest moment sunt absolut convinsă că Vlăduț va rămâne singurul copil din viața mea. Vlăduț e un copil cuminte și înțelegător, dar acum am un alt ritm de viață, mult mai solicitant”, a dezvăluit Carmen Brumă.

După ce a născut, Carmen s-a apucat imediat de sport şi în doar zece săptămâni a revenit la formele pe care le avea înainte de a fi gravidă. Iubita lui Mircea Badea a luat doar 12 kilograme în plus în timpul sarcinii, cu ajutorul unui meniu bine pus la punct. După doar două luni de când a devenit mamă, Carmen a scăpat de surplusul de greutate, iar acum arată impecabil. 

Mai multe