Carmen Brumă a fost victima hackerilor. Ce a pățit vedeta

12 octombrie 2018 7:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Brumă a trecut prin clipe grele deoarece câțiva hackeri au încercat să îi fure conturile de pe rețelele de socializare, însă fără succes. Carmen Brumă a povestit totul cu lux de amănunte, explicând ce i s-a întâmplat și cum a remediat problemele.

Carmen Brumă s-a confruntat în urmă cu câteva zile cu niște probleme la care nu s-ar fi gândit că s-ar putea întâlni. Astfel că, vedetei i-au fost sparte parolele de pe rețelele de socializare, însă fără succes.

„Nu mi l-am asigurat aşa cum ar fi trebuit şi asta a fost una dintre greşelile mele. M-am trezit într-o zi că nu mai aveam Instagram. Am contactat pe toată lumea, imediat. Am apelat la o firmă serioasă care se ocupa cu securizarea de date şi în mai puţin de 24 de ore, am avut contul înapoi”, a povestit Carmen Brumă la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Vedeta a fost uimită că se mai petrec astfel de lucruri și a mărturisit că nu se gândea că i s-ar putea întâmpla și ei. „Este un adevărat fenomen. Se fură conturi de Instagram într-o veselie”, a mai spus ea.

Mai multe