Carmen Brumă e mare gospodină! Ce îi găteşte lui Mircea Badea

2 martie 2016 16:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adepta unui stil de viaţă sănătos, Carmen Brumă este preocupată de preparate care să-i satisfacă aceste cerinţe. Pe lângă sucurile de fructe şi de legume crude pe care le consumă constant, vedeta tv ştie să facă şi lucruri mai complicate.

Carmen Brumă (38 de ani) s-a întrecut pe sine în bucătărie. Nu a pregătit doar salate sau preparate la storcătorul ei minune, ci a aprins cuptorul. A făcut o delicioasă plăcintă cu urdă, brânză de capră şi mărar cu care şi-a dat gata vecinii. Vedeta tv a publicat imagini cu preparatul proaspăt copt pe reţeaua de socializare, unde cei care îi urmăresc profilul i-au cerut imediat reţeta plăcintei. Pentru un plus de culoare, vedeta a decorat preparatul cu felii de roşii.

Carmen Brumă le găteşte la fel de sănătos fiului ei Vlad, în vârstă de aproape doi ani, dar şi lui Mircea Badea (42 de ani), omul de televiziune cu care vedeta are o relaţie de 15 ani.

Deşi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din shoiwbiz, Carmen şi Mircea nu au ajuns deocamdată în faţa altarului.  

Mai multe