Carmen Brumă, record la antrenamente. 10 ore de exerciţii într-o singură zi

7 mai 2019 13:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua se dovedeşte a fi prea scurtă pentru mulţi dintre noi, iar pentru Carmen Brumă aprope jumătate din ea înseamnă sport, mişcare şi antrenamente intensive. Vedeta a lansat recent un nou program de slăbit la care pe lângă planul alimentar recomndat, Carmen a filmat pas cu pas exerciţiile care trebuie să însoţească dieta, iar la final când a tras linie şi a adunat şi-a dat seama că şi-a doborât toate recordurile: peste 10 ore petrecute în sala de fitness.

Fie iarnă, fie vară, sărbători sau vacanţe, Carmen Brumă nu renunţă la antrenamentele zilnice. Ultimul a fost însă un record personal dacă luăm în calcul că vedeta a stat în sala de fitness nu mai puţin de 10 ore. În tot acest timp a filmat exerciţii speciale care însoţesc noul ei plan alimentar abia lansat. Este vorba despre un program de slăbire și remodelare corporală în 4 săptămâni. Conţine un regim alimentar cu 3 mese pe zi și 5 antrenamente pentru acasă, încălzire și stretching.

Carmen Brumă, autoarea mai multor programe de slăbit

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara, o supersiluetă de plajă! M-am străduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține silueta mult visată. Acest program, care cuprinde 4 săptămâni de dietă și 5 antrenamente săptămânale pentru acasă, te pune rapid într-o formă fizică mult mai bună astfel încât să fii mândră de corpul tău atunci când mergi la plajă. Nu pierzi ore întregi la sală, nu cheltuiești mulți bani, și nu-ți dai programul zilnic peste cap. Tot ce trebuie să faci este să mănânci cele 3 mese zilnice din program și să-ți găsești 20 de minute pentru exercițiile pe care ți le arăt eu pas cu pas în materialul video”, a declarat Carmen Brumă.

Programul de slăbit poate fi achiziţionat online de pe site-ul vedetei. 

Carmen Brumă a lucrat la acest nou program de slăbit 3 luni, timp în care a făcut zilnic antrenamente. Odata cu ea a exersat şi Vlăduţ, fiul de aproape 5 ani al vedetei. În trecut, Carmen a lansat şi alte programe de slăbit online, care le-au ajutat pe mirese să încapă în rochia mult visată.  

 Citeşte şi:

La ce măsuri disperate a apelat Carmen Brumă pentru a slăbi

Carmen Brumă, despre pericolul din batoanele de slăbit: ”Doar în condiţii excepţionale pot să...”

Mai multe