Carmen Harra "a spart" 30.000 de dolari în Bahamas

19 aprilie 2016 23:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Harra, celebrul parapshiholog care și-a creat un adevărat imperiu în America, și Alexandra (29 de ani), fiica sa, s-au bucurat de o vacanță unde unii doar pot visa, în Bahamas. Destinația exotică le-a scos celor două femei o sumă considerabilă din buzunar, dar experiența a meritat fiecare bănuț.

Nu mai puțin de 30.000 de dolari a cheltuit Carmen Harra pentru a ajunge în Insula Exuma, o parte mai sălbatică din Bahamas. "Am fost de mai multe ori în Bahamas, dar în insula Exuma nu, chiar dacă e la doar 35 de minute de Miami cu avionul. Aceasta e mai puțin populată și are capitala la George Town, un oraș care are doar 2.000 de oameni. Aeroportul din Exuma e o singură cameră. Diferența între Nassau, care se află în centrul Bahamasului, unde toată lumea se duce, e că în Exuma natura e sălbatică, neatinsă”, a declarat aceasta pentru ziarulring.ro.

Câți bani a dat pe o friptură

Fosta cântăreață a înotat alărut de rechini, a hrănit porci sălbatici domesticiți și a admirat reptilele. "La restaurant, o friptură e 100 de dolari. Dar e atât de frumos, că îți taie respirația. Și să închiriezi e foarte scump: 5.000 de dolari pe noapte. Noi am luat o vilă pentru patru nopți.  Am închiriat un iaht cu 1.300 de dolari pe zi și ne-am plimbat printre insule. Am făcut și schi nautic, am fost la purceluși ca să le dau să mănânce. Ne-am distrat incredibil, a fost extraordinar de frumos! Au fost mulți bani: 20.000 de dolari a fost închirierea vilei, 5.000 de dolari iahtul plus mâncarea care a fost alte sute de dolari pe zi... Vreo 30.000 de dolari în total", a spus Harra pentru cei de la ziarulring.ro

Mai multe