Carmen Harra îşi face tratamente de Hollywood în România

14 iunie 2018 9:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebra scriitoare Carmen Harra (63 de ani) a început să aibă mai multă grijă să nu-şi arate vârsta din buletin. În ultima vizită în România, în care a înregistrat cinci melodii pentru noul album ce va fi lansat în această toamnă, clarvăzătoarea şi-a făcut timp şi pentru ea. Ea a ajuns pe mâna medicilor esteticieni pentru un tratament revoluţionar cu laser.

Carmen Harra trăiește peste Ocean de ani buni, dar preferră să-şi facă tratamente cosmetice în România. Ea a optat recent pentru o metodă nouă cu laser, tratament pe care vedetele de la Hollywood în preferă pentru a avea un ten mai ferm fără niciun fel de disconfort. Vedeta a ales un tratament cu lumina infraroșie într-o secvență rapidă de impulsuri ușoare, tehnologie de rejuvenare și corectare a laxității tegumentare. 

Acest tip de tratament are numerose beneficii: nu este dureros, nu necesită anestezie și nici timp de recuperare. “Deși am ajuns în clinica unor medici chirurgi de estetică, plastică și estetică medicală mi-am dat seama că nu am nevoie  încă de intervenții chirurgicale și că după doar o ședință cu laserul pielea mea va avea rezultatele dorite. Programul de tratament a fost personalizat în funcție de nevoile tenului meu. Spre deosebire de alte proceduri estetice, aceasta garantează un control optim al intervenției și am obținut o piele fermă și tonifiată, cu o textură vizibil îmbunătățită.Chiar și ridurile fine au fost reduse”, a mărturisit Carmen Harra, încîntată de rezutat.

Mai multe