Carmen Negoiţă a făcut spaghete din dovlecei
Nici nu ştiţi câte bunătăţi se pot face fără foc, ne spune Carmen Negoiţă, care s-a specializat tot mai mult în alimentaţie raw vegan.
Vedeta a fost invitată la un eveniment în cadrul Săptămânii vegetarienilor din România, Veg Fest, ocazie cu care a gătit la faţa locului câteva rețete delicioase și sănătoase. A început prin a demonstra cum se prepară spaghetele din dovlecei, fără coacere. Astfel, în locul clasicelor paste făinoase, Carmen a dat dovleceii printr-o răzătoare care îi transformă în spaghete. “Aşa au devenit lungi şi subţiri ca spaghetele clasice. Peste aceștia am așezat roșii uscate rehidratate timp de o oră, ardei tăiați cubulețe și un sos realizat din roșii uscate, roșii crude, usturoi, ceapă, cimbru, busuioc, zeamă de lămâie. Rezultatul este delicios și a fost confirmat și de cei prezenți la workshop”, povestește Carmen Negoiță.