Carmen Pleşea se apără: "Costin Mărculescu a stat în casa mamei mele"

26 mai 2010 4:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Pleşea a fost invitată la "Un show păcătos" pentru a se apăra. După ce luni seara Costin Mărculescu şi-a spus propria variantă despre scandalul cu ea, aseară i-a venit rândul vedetei, care are un şarpe, să-şi spună varianta.

Luni, la "Un show păcătos", Costin Mărculescu a înjurat-o pe Carmen Pleşea cu care are un conflict mai vechi şi cu care s-a certat şi prin tribunale.

Au fost aduse injurii foarte grave, asta în timp ce Carmen era în direct prin telefon, deoarece Dan Capatos a recunoscut că s-a ferit să o invite şi pe ea în platou cu Mărculescu deoarece risca să provoace o luptă live.

Citeşte şi:

Înjurături dure la "Un show păcătos". În rolurile principale: Costin Mărculescu şi Carmen Pleşea - VIDEOCarmen a avut aseară dreptul la replică tot în emisiunea târzie de pe Antena 1. Ea a dezvăluit că Mărculescu nu şi-a pierdut casa din cauza ei, ci din cauza lăutarilor şi şi-ar fi găsit adăpost chiar sub acoperişul mamei sale.

"Costin Mărculescu a trăit luni de zile cu cortul. S-a mutat peste tot, şi la mama şi apoi şi pe la casele manechinelor mele", a dezvăluit Pleşea.

Mărculescu a replicat printr-un sms că nu a dormit niciodată acolo şi că totul este o minciună sfruntată.

Mai multe