Carmen Rădulescu, studentă la actorie la 57 de ani! De ce s-a despărțit de iubit în pandemie

1 aprilie 2021 16:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Rădulescu a decis să se reinventeze în pandemie. În lipsa concertelor, solista a vrut ca, la 57 de ani, să-și îndeplinească un vis din tinerețe: acela de a se face actriță. Vedeta s-a pus cu burta pe carte și a dat, vara trecută, examen la Facultatea de Actorie Ovidius din Constanța, unde a intrat a cincea pe listă.

„Când eram elevă în clasa a 9-a, luasem Steaua fără nume, eram la Școala Populară de Artă la Iași și făceam naveta. Eu m-am născut în Onești. Când eram în clasa a 10-a s-a înființat un teatru de amatori. Chiar am primit un rol, două atunci. Am zis  că mă fac actriță, dar drumul meu s-a dus spre muizică. Am rămas cu acest vis neîmplinit. Și acum am simțit că a venit momentul, pentru că pe pandemia asta nebună am zis: eu ce fac? Unde mă duc, cât stau așa? Hai să fac ceva. Am învățat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanța și am luat a cincea pe listă. Am trecut deja de primul semestru”, a povestit Carmen Rădulescu, în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Vedeta și-a uimit și familia atunci când și-a anunțat hotărârea de a deveni studentă la 57 de ani. „Nu fac facultate pentru că sunt Carmen Rădulescu. Nu mi-a pus nimeni pile pentru că sunt celebră. Am luat pe bune. Băiatul meu, Sorin, a zis ca am înnebunit, în loc să am grijă de nepoți. Am un nepot de 9 luni”, a mai spus solista. 

Citește și:

Dramele care au băgat-o pe Carmen Rădulescu în depresie. A invidiat-o pe Mădălina Manole

Carmen Rădulescu s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune la salvare: “Gustul și mirosul au dispărut, nu mă puteam mișca"

Mai bine de 20 de ani, de când divorțat de Sorin Oprea, cu care a fost căsătorită 11 ani, Carmen Rădulescu a preferat să fie o femeie singură și fără obligații. Vedeta s-a implicat, totuși, în urmă cu doi ani, într-o relație cu un locotent, însă relația lor s-a stricat în pandemie, când au locuit împreună. ”Fostul meu soț a fost aviator și băiatul meu la fel. Acum doi ani am vrut să-mi refac viața. A fost și asta, fuse și se duse. Omul a trebuit să stea în casă pe pandemie. Am început să ne împiedicăm unul de celălalt. Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat. Nu mai mergea relația. Prefer să fiu singură, să nu mai întrebe nimeni unde ai fost, cu cine te-ai văzut, cu cine te-ai pupat”, a mai spus solista. 

Mai multe