Carmen Şerban: "Leo de la Strehaia are cea mai mică s...ă. A vrut să mă violeze!"

13 noiembrie 2014 9:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dezvăluiri incendiare, scandal şi acuzaţii grave aseară, la Kanal D! După o poveste de iubire care a durat aproape şase ani, Carmen Serban şi Leo de la Strehaia îşi aduc reciproc acuze dureroase.

A vrut să-l facă de tot râsul pe fostul partener de viaţă! Deşi e cunoscută a fi calmă şi împăciuitoare, de această dată, provocată fiind, artista l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Leo de la Strehaia. Emisiunea de aseară, de la Kanal D, a culminat cu afirmaţiile cântăreţei că Leo nu ar excela la capitolul "performanţe sexuale": „Să vă zic eu de ce umblă el cu sute de femei, de ce le cumpără maşini scumpe. Dac el m-a făcut «vacă» şi «porc», hai să vă spun eu adevărul. Domnul Leo de la Strahia are cea mai mica s...ă pe care a avut-o vreunul dintre toţi bărbaţii mei, în toată viaţa mea. Îl ducem şi la doctor, nu la detector... O are de patru centimetri! Este cel mai prost bărbat la pat. Omul are nişte frustrări de acest gen...”, a mărturisit Carmen Şerban la Wowbiz.

În plus, artista susţine că Leo ar fi ameninţat-o în repetate rânduri: "M-a ameninţat cu cuţitul, a vrut să mă violeze. După ce au am spus că nu mai vreau să stau cu el, mi-a ameninţat familia, a zis că îmi aruncă sticle incendiare în curte şi îi dă foc lui tata...”

Pe de altă parte, nici Leo nu s-a lăsat mai prejos:“Dacă eu am fost cu ea cinci-şase ani de zile, vine acum să spună la tv ca am încercat să o violez. Sa spună mai bine la ce nume a intervenit să scape de mine, daca are curaj”, a povestit potrivit acleiaşi surse.

Mai mult decât atât, Leo a povestit cum artista şi-ar plăti bărbaţii pentru a-i sta alături.

"Carmen a ajuns să-şi plătească bărbaţii. Am auzit că i-a dat unuia de la Vâlcea 7.000 de euro, să îi facă ce are ea nevoie. Eu sunt bărbat, eu mai plătesc femeile, dar tu... Nu vedeţi că ea e în anul 2014 şi nu s-a şmecherit deloc? Se îmbracă la fel ca un bărbat. Ii dă băiatului ăluia cu vioara câte 20.000 pe lună, doar pentru a sta cu ea! ", a adăugat Leo.

Mai multe