Carmen Șerban nu sărbătorește Dragobetele: «Eu mâine pot să îl iau la înjurături pe iubitul meu»

23 februarie 2018 17:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Șerban a declarat că nu vrea să sărbătorească Dragobetele pe 24 februarie și a mărturisit de curând că nu a serbat nici Ziua Îndrăgostiților. Deși a explicat în repetate rânduri că este fericită alături de iubitul ei, ea a hotărât să nu sărăbtorească niciuna dintre zilele iubirii.

Motivul pentru care ea nu vrea să ia parte la aceste două zile este că ei doi se iubesc în fiecare zi și nu trebuie să arate acest lucru doar într-o anumită zi.

„Noi iubim în fiecare zi. Noi sărbătorim iubirea în fiecare zi. Adică eu mâine pot să fiu furioasă şi să îl iau la înjurături pe iubitul meu. Dacă simt să îi spun că îl iubesc îi spun, dacă nu simt, nu spun. Luna iubirii, ziua iubirii e motiv de distracţie, motiv să facem cumpărături”, a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

Cu toate acestea, Carmen a mărturisit că este romantică și îi place să primească flori și se bucură de absolut orice cadou pe care-l primește.

„Îmi plce să fiu romantică. Îmi place să primesc flori, nu îmi plac cadourile pompoase. Eu mă bucur de orice: de un breloc, de o floricică”, a mai spus Carmen Şerban.

Recent, Carmen Șerban a fost criticată pentru faptul că a filmat un videoclip la o manea în biblioteca facultății de medicină din București. Ea a mărturisit că nu a făcut nimic greșit și totul a fost decent.

„Îmi plce să fiu romantică. Îmi place să primesc flori, nu îmi plac cadourile pompoase. Eu mă bucur de orice: de un breloc, de o floricică”, a mai spus Carmen Şerban, care l-a începutul acestui an a anunțat că se va mărita.

Mai multe