“Căsătoria cu Marian Ionescu este o fericire de nedescris”! Ştirista Octavia Geamănu e în al nouălea cer

2 aprilie 2015 20:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Octavia Geamănu (31 de ani), de la Antena 1, şi Marian Ionescu (52 de ani), liderul trupei Direcţia 5, s-au căsătorit civil, pe 31 ianuarie, la Galaţi, după opt ani de amor, cu suişuri şi coborâşuri.

Ea a vorbit, pentru noul număr al revistei OK!, despre  povestea lor de dragoste. ”Să fiu căsătorită cu Marian e o fericire de nedescris în cuvinte şi asta pentru că e iubirea vieţii mele. Ştiu că asta spui de obicei la bătrâneţe, după ce ţi-ai cam trăit viaţa şi ai avut timp să-ţi faci un calcul al amintirilor şi al trăirilor, însă chiar spuneam la un moment dat, dacă n-ar fi să rămânem împreună până la adânci bătrâneţi, până la sfârşitul vieţii, aş trăi mereu cu gândul la el. Şi n-aş putea să trăiesc aşa”, a povestit ea.

Dacă până să-l cunoască pe Marian, Octavia a avut doar două relaţii, muzicianul a mai bifat o căsătorie şi relaţii pasagere cu Loredana, Catinca Roman şi Gianina Corondan. Ştirista postului Antena 1 a mai completat: “Eu nu m-am căsătorit cu cineva care apare prin ziare, ci cu un om. Marian Ionescu, care are o viaţă, o identitate, o personalitate. Am descoperit pe parcursul a opt ani un om la care m-am oprit din căutări şi care e perfect pentru mine. Nu încerc să schimb în nici un fel percepţia oamenilor despre el, pentru mine contează felul în care îl văd eu”.

Mai multe