Căsătoria i-a lăsat un gust amar. Cristina Spătar nu mai vrea să se mărite

18 august 2016 19:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

18 august este ziua în care Cristina Spătar a devenit și în acte o femeie liberă. Nu și-a dorit să pună punct căsniciei și a lăsat de înțeles că soțul său este cel care a luat decizia despărțirii sau, cel puțin, cel care a făcut-o, prin acțiunile sale, să-și lase semnătura pe certificatul de divorț.

Deși acum ar putea să le lase cale liberă pretendenților, de care sigur nu duce lipsă, solista este hotărâtă să nu se implice în nicio relație prea curând. Ba mai mult, a fost fermă în privința unei viitoare căsnicii: "Niciodată", a spus Cristina, intervievată de cei de la Știrile Kanal D, chiar la ieșirea din cabinetul notarial.

"Îi respect decizia (n.r. soțului). Nu am dorit asta, dar asta e. Nu mă gândesc la altă relație. Deocamdată mă dedic copiilor și mă focusez pe ceea ce mi-am propus să mai fac cu muzica. Nu mă mai căsătoresc niciodată. Nu mai există șanse de împăcare. Cred că vom rămâne prieteni. El e un tată bun. Nu ne-am împărțit încă bunurile. O să stau încă tot în casa aceea, dar o să văd pe mai departe.", a declarat cea supranumită regina R&B.

Mai multe