Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis să o liciteze în scop caritabil

24 noiembrie 2020 11:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adelina Pestritu își donează rochia de mireasă, pe care a purtat-o în iulie 2019, la cununia cu Virgil Șteblea. Rochia va fi licitată în scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, în care bruneta s-a născut, în urmă cu aproape 34 de ani.

Licitația va fi una deschisă publicului din mediul online, se va desfășura pe pagină de Facebook LaPrimulBebe, https://www.facebook.com/asociatialaprimulbebe/posts/3106494916121914, iar persoanele care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la ora 21.59. Persoana care oferă suma cea mai mare va intra în posesia rochiei unicat, create de o casă de modă din Spania, și va contribui, în același timp, la renovarea și utilarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Câmpulung.

Banii vor merge către Secția de Pediatrie a spitalului din Câmpulung-Muscel

“Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, își motivează gestul Adelina Pestrițu.

Rochia Pronovias a costat 8.800 de euro

Rochia de mireasă, creată special de Pronovias pentru Adelina Pestritu, cu ocazia căsătoriei sale cu Virgil Steblea, a costat 8800 de euro și are o valoare sentimentală foarte mare pentru ea. “Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbracă la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă”, susține Adelina Pestrițu.

Citește și:

Ce va face Adelina Pestriţu cu cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat la nuntă

Primele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

Mai multe