Cât a slăbit Valentina Pelinel după naștere!

14 iulie 2016 18:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 14 iulie a avut loc Prima întâlnire a Femeilor de 10, un eveniment monden la care au participat mai multe vedete din showbizul românesc. Printre acestea și-a făcut apariția și Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel (35 de ani), care este mămică de o lună și jumătate, s-a prezentat la evenimentul "Femei de 10". Ea arată atât de bine încât nici n-au spune că a trecut printr-o naștere de curând.

Fie ținuta a aranjat-o foarte bine, fie vedeta se recuperează foarte repede deoarece are o siluetă de invidiat. Ea a purtat o fustă lejeră roșie, înflorată, scurtă până peste genunchi care i-a pus foarte bine în evidență picioarele sexy.

Aceasta este a doua apariție la un eveniment public. A venit la întâlnirea Femei de 10 pentru că este colaboratoare la site. Ea a declarat că și-a lăsat băiețelul în grija unei bone. "O sun mereu să văd ce face. Îmi e foarte foarte greu să mă desprind de el", a declarat ea pentru Click!.

A ținut un discurs în fața celor prezenți la eveniment, iar când a fost întrebată de Milan le-a arătat tuturor poze din telefon. "A început să facă gropițe, râde mult, e cuminte foc. Îmi vine să-l mănânc cu totul. Alăptez la cerere. Nu îl expun pentru că e foarte mic și nu e botezat. Să mai crească și-l arăt." Valentina radiază de fericire.

"Nu las copilul să plângă. Sar pe el la primul scâncet", a mai adugăat aceasta.

În semn de apreciere, vedeta a primit cadou un scaun pentru bebeluși pentru micuțul care o așteaptă nerăbdător acasă. Prețul scaunului se ridică undeva la 1.000 de lei.

La întâlnirea Femei de 10 a venit și Cristina Soloc.

Mai multe