Cât câştigă Anisia Gafton la noua emisiune a lui Dan Capatos

10 ianuarie 2017 12:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

De luni seară (9 ianuarie), la Antena 1, Dan Capatos a revenit cu o nouă emisiune dar şi cu o nouă colegă. Este vorba de Anisia Gafton, fostă concurentă la „Românii au talent” de la Pro TV, care acum are emisiune la postul concurent.

Moldoveanca a câștigat, anul trecut, premiul de originalitate la „Românii au talent”, în valoare de 10.000 de euro. Acum, după ce i-a expirat contractul, ea a devenit vedeta Antenei 1, postul concurent al Pro Tv-ului.

Se zvonește că Anisia Gafton (29 de ani) a încercat un format de emisiune la Pro TV şi nu a mers, astfel ajungând anul acesta să facă parte din echipa emisiunii lui Dan Capatos de la “Xtra Night Show”, alături de Cătălin Bordea, DJ-ul emisiunii Silviu Andrei şi Daniela Crudu. Surse din interiorul postului ne-au spus că vedeta ar încasa 1.000 de euro pe lună pentru noua ei slujbă şi că tot cam atât ar fi şi salariul lui Cătălin Bordea.

S-ar părea că acesta este şi preţul pentru care Anisia vine la un eveniment monden. Tariful ei este între 500 şi 1.000 de euro, negociabil, și a crescut după ce a apărut în emisiune la “Românii au talent”. Jumătate din banii pe care îi primește se duce la impresar. 

Cine e Anisia?

Ieşeanca Anisia Gafton a încântat publicul din sezonul trecut de la emisiunea „Românii au talent” cu bancuri despre juraţii şi prezentatorii show-ului de la PRO TV. Actorul Florin Călinescu a fost cucerit iremediabil de Anisia, care o complimenta cu fiecare ocazie. Acesta a fost, practic, biletul ei către succesul în showbiz. Anisia este una dintre puţinele femei din showbiz-ul de la noi care face stand up comedy.

Anul trecut a fost o săptămână prezentatoare, alături de Cove, la „Vorbeşte lumea”, când a înlocuit-o pe Adela Popescu care tocmai născuse. A mai fost invitată la „Jocuri de celebritate” dar şi la „Apropo TV” şi era cât pe ce să aibă propria emisiune, însă nu s-au legat lucrurile. „Anisia este bună în spectacole, însă dacă nu va face audienţă la Antena 1 s-ar putea să dispară repede din peisaj”, ne-au povestit surse de pe platourile emisiunii.  

Mai multe