Cât costă rănile Dianei Enache, după atacul care a băgat-o în spital

3 decembrie 2014 21:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Enache cere daune în valoare de 80.000 euro de la libanez, dar şi de la firma de pază care l-a angajat pe Ali Kanaan, portarul care a înjunghiat-o pe 5 iulie.

Fiica lui Adrian Enache (48 ani), Diana Enache (18 ani), îşi caută dreptatea în instanţă. Avocata tinerei, Katia Cicală, susţine că Diana a ratat lansarea în muzică şi că a pierdut o mulţime de bani, din pricina incidentului nefericit de la începutul lunii iulie, când  libanezul Ali Kanaan, paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, a atacat-o şi a înjunghiat-o.

Fiica interpretului s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi cu răni pe mâini şi pe sâni, care au împiedicat-o să desfăşoare orice activitate. În plus, adolescenta încă merge la psiholog.

“Vom cere în instanţă 80.000 de euro. Suma aceasta reprezintă valoarea contractului pe care Adrian şi Diana trebuia să-l onoreze, acela de a susţine o serie de concerte în ţară şi peste hotare, odată cu lansarea oficială pe piaţa muzicală a tinerei. Acestea nu au mai putut fi susţinute din cauza evenimentului a cărui victimă a fost fiica lui Adrian Enache. Daunele sunt pretinse atât de la Ali Kanaan, dar şi de la firma de pază care l-a angajat, întrucât incidentul a avut loc în timpul exercitării atribuţiunilor de serviciu”, a declarat, pentru Click, Katia Cicală, avocata Dianei Enache.

Mai multe