Cât curaj! A rămas în fundul gol în faţa tuturor

5 martie 2016 22:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când au crezut că le-au văzut pe toate, juraţii de la „Românii au talent” (Pro Tv) şi-au luat încă o dată porţia de emoţie şi surpriză. O adolescentă a tras cu arcul legată la ochi, folosindu-şi doar picioarele, alţii au făcut flotări într-un deget şi au stat agăţaţi în cuţite. Dar parcă de departe cel mai curajos concurent a fost Marius. El a apătut pe scenă complet gol.

Ăsta da om dezinhibat! Marius Gheorghiu, un fost jurnalist la Academia Caţavencu şi care acum face spectacole de stand up comedy, a demonstrat că nu are nimic de ascuns. Vineri seara, bucureşteanul a apărut pe scenă într-un halat negru şi de la început a declarat că a venit pentru a protesta împotriva asistentelor tv care aduc raitinguri false. „Şi de ce fac asta? Pentru că apar dezbrăcate”, a explicat el.

După un scurt monolog în versuri, a arătat el cum este să faci raiting cu adevărat. Astfel că... s-a dezbrăcat. Şi de haine, şi de inhibiţii. Într-o fracţiune de secundă halatul a aterizat pe jos, iar el a rămas complet gol. Singurul paravan salvator din dreptul părţilor intime a fost chitara la care a cântat.

Juraţii au apreciat originalitatea momentului şi simţul său al umorului şi l-au trecut mai departe cu 4 „Da”. “Eu zic că e destul ca să ne menţii într-o notă pozitivă. Ai ales o formă îndrăzneaţă pentru unii. Mie mi se pare firească”, a spus Florin Călinescu. Întrebarea care îi sperie acum pe toţi este „cu ce număr va veni concurentul data viitoare?”.

Cinara Madimkulova, o tânără de doar 16 ani din Kyrgyzstan, a dat dovadă de o mobilitate incredibilă. A tras cu arcul şi a nimerit ţinta stând într-un picior, celălalt fiind ridicat după cap. Apoi, sprijinită în mâini, a tras la ţintă folosindu-şi picioarele. După care, din aceeaşi poziţie, dar cu faţa acoperită. Momentul care i-a ţinut pe toţi cu răsuflarea tăiată a fost când Cinara a tras la ţintă cu picioarele, sprijinită doar într-un suport pe care l-a ţinut în gură, mâinile fiind ridicate. Fata visează să lucreze la circ.

Mai multe