Cât de frumoasă e fetița Cristinei Cioran! Micuța Ema are aproape 4 luni și seamănă cu mama ei

11 noiembrie 2021 11:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gingașă, micuță și cu ochii mari și albaștri. Ema, fetița Cristinei Cioran, născută prematur pe data de 18 iulie, a topit Internetul.

Cristina Cioran a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei, născută prematur, la doar 29 de săptămâni. "Ea este Ema", scrie actrița pe Instastory. În imagine o ține în brațe pe fetiță, care îți fură privirea și inima cu ochișorii de un albastru splendid.

"A fost greu, am avut gânduri negative"

Cristina Cioran și-a adus fetița acasă pe data de 1 septembrie. Micuța Ema, care s-a născut prematur, a fost ținută timp de o lună și jumătate la incubator. “Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă. După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar", a povestit Cristina la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Citește și:

Când va face botezul Cristina Cioran? Primele declarații după ce micuța Ema a venit acasă!

Cristina Cioran a născut prematur. «Rugați-vă pentru fetița mea!». Micuța a venit pe lume la 29 de săptămâni

Mai multe