Cât de frumoasă este fetița Simonei Gherghe. Prezentatoarea a arătat-o lumii

25 iulie 2017 13:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt fericiții părinți ai unei frumoase fetițe. Prezentatoarea a adus-o pe lume pe Ana Georgia în urmă cu 2 luni, pe data de 23 mai, dar abia acum a arătat-o lumii.

Simona Gherghe trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, fiind copleșită de sentimentele materne. Prezentatoarea tv și soțul ei, Răzvan Săndulescu se pot considera cu adevărat niște oameni împliniți odată cu venirea pe lume a micuței lor, Ana Georgia.

La două luni de la naștere, Simona a considerat că este timpul să arate oamenilor fetița lor, așa că a publicat o poză cu aceasta pe pagina ei de Facebook. Chiar și așa, prezentatoarea ”Acces direct” nu a lăsat să i se vadă chipul.

Până acum, Simona Gherghe nu a atătat nicio poză în întregime cu fetița ei, mereu publicând imagini în care i se vedeau mânuțele sau piciorușele. În timp ce Ana Georgia își făcea somnul de după-amiază, Simona a fotografiat-o și a urcat imediat poza pe Facebook.

Fanii și admiratorii celei mai îndrăgite prezentatoare de televiziune au reacționat imediat la vederea fotografiei prin mii de like-uri și sute de comentarii.

Mai multe