Cât de grav a fost accidentat Vladmir Drăghia la "Exatlon": «Sunt încă bandajat»

1 iunie 2018 12:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

A trecut mai puțin de o săptămână de când câștigătorul emisiunii Exatlon, Vladimir Drăgia s-a întors în țară, după aproximativ cinci luni pe care le-a petrecut departe de cele două persoane pe care le iubește cel mai mult, prietena sa și fiica lor. Faimosul a câștigat premiul de 100.000 de euro și a muncit enorm pentru a intra în posesia trofeului. Timp de cinci luni a îndurat condiții neprielnice și a suferit zeci de leziuni, zgârieturi și vânătăi.

Nici nu a aterizat bine pe aerportul Otopeni, că a și ajuns pe mâinile medicilor. Vladimir a decis să se ducă la spital îndată ce ajunge acasă pentru a evita complicațiile medicale. El a ajuns pe mâinile medicilor și se simte foarte bine acum, nefiind vorba despre o problemă gravă, ci doar despre o rană care nu se vindeca. Din cauza efortului susținut pe care l-am depus în competiție, i s-au umflat câțiva ganglioni din zona inghinală, dar aspectul acesta nu este unul care să producă îngrijorare. 

 “Cat am fost la Exatlon in Republica Dominicana nu m-am dus nici macar o data la spital. A fost o minune, la cat de periculos este jocul acesta, si ati vazut ca multi s-au accidentat si unii chiar nu au putut sa mai ramana in concurs din cauza asta, eu am avut noroc. Pe de alta parte, recunosc, am ajuns la spital dupa ce m-am intors in tara pentru ca una din ranile de la picior nu mi se mai vindeca! Nu e nimic grav, dar a trebuit sa ma duc la medic, sa mi se dea cateva pastile! Am tot asteptat sa ma fac bine la picior si nimic… uite inca mai sunt inca bandajat!”, a declarat Vladimir. 

Oponentul lui Vladimir, Ionuț, poreclit Jaguarul a ajuns și el în țară și nu s-a odihnit pentru multă vreme, ci a început să scoată la iveală secrete din spatele cortinei, acuzând mai mulți concurenți și afirmând că Vladimir este o persoană foarte camelonică și prefăcută. Actorul a contraatacat și a declarat că Ionuț se folosea adesea de șantajul emoțional pentru a câștiga voturile publicului, lăcrimând aproape "la comandă". 

Mai multe