Cât de mult a slăbit Oana Roman. Cine o pune pe fiica fostului premier să facă sport zilnic

23 februarie 2015 11:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Criticată tot timpul pentru silueta ei, Oana Roman a început să ia din nou măsuri ca să mai piardă în greutate. De data aceasta, fiica fostului premier este ambiţionată de o persoană foarte specială ei pe care se pare că o ascultă orbeşte, din miment ce în ficare zi face mişcare îşi face programul de aşa natură încât să-i rămână timp şi pentru sport.

Oana Roman şi-a găsit "naşul". Nu mai poate trage chiulul de la orele de sprot nici dacă şi-ar dori acest lucru. Vedeta a început să facă mişcare zilnic, ritual care i-a adus câteva kilograme în minus. Transformarea este vizibilă cu ochiul liber. Weekend-ul trecut, vedeta a făcut furori cu noua ei siluetă la aniversarea de un an a fiicei sale Maria Isabela.

A purtat o rochie de culoare rochie care i-a pus în evidenţă talia trasă prin inel. "Vinovat" de tot ceea ce se întâmplă în viaţa ei este Marius Elisei, soţul vedetei. Bărbatul a mărturisit la Antena Stars că a obişnuit-o pe Oana să  nu se abată nicio zi de la câteva exerciţii fizice. "Oricine trebuie să facă mişcare în fiecare zi cel puţin 30 de minute", a explicat Marius Elisei la "Star Matinal".

Recent, silueta Oanei Roman a fost din nou motiv de scandal între vedetă şi Bobonete. Actorul a atacat-o pe fiica fostului premier tocmai din jungla africană. Oana Roman a fost mâhnită de afirmaţia lui Bobonete, pe care a citit-o pe site-ul Click.ro.

"Cum vi se par cei doi noi concurenţi?  Mă bucur că vă plac, că puteam să o aducem pe Oana Roman. Mânca tot, vă lăsa flămânzi", a spus actorul miercuri seară, la show-ul transmis din Africa de Sud.

Mai multe