Cât de mult l-au iubit soțiile pe Mihai Constantinescu! Se întrec în mesaje de suflet: "Mi-e dor de tine în fiecare zi a vieții mele"

29 octombrie 2020 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Constantinescu, care s-a stins din viață la 73 ani, pe data de 29 octombrie 2019, a fost un artist cu lipici la femei. A avut numeroase doamne în jurul său, care i-au marcat viața. Mihaela Constantinescu, fosta soție, și Simona Secrier, văduva artistului, au lăsat mesaje emoționante la comemorarea de un an.

A trecut un an de la moartea îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, care s-a stins pe un pat de spital, după ce a stat 5 luni în comă. Cele două femei din viața interpretului, Mihaela Constantinescu (61 ani) și Simona Secrier (50 ani), au organizat împreună parastasele și s-au susținut reciproc în cele mai grele momente, după moartea artistului. Prima care i-a marcat existența a fost Mihaela Constantinescu, de care a divorțat după ce și-au pierdut vila din Strada Sandu Aldea, însă au rămas în relații foarte bune, chiar și după ce artistul a luat-o de soție pe Simona Secrier, mai tânără decât el cu 23 ani.

Mihaela Constantinescu: "Mi-ai luminat viața 40 de ani"

În anii '90, cantautorul a avut o relație și cu partenera lui de scenă, Anastasia Lazariuc. Cei doi au format împreună un duet de excepție. La acurt timp de la dispariția lui Mihai, Mihaela a publicat un mesaj emoționant, dar și imagini de colecție de la căsătoria ei cu Mihai. ”S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut... și nu ne-am despărțit niciodată... Trăiești în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața mea. Îți mulțumesc pentru «Lumea Minunată» de care ne-am bucurat împreună și îți plâng amintirea în fiecare zi”, a scris Mihaela. Ei au divorțat în anul 2007, după un mariaj de 28 ani.

Și la un an de la moartea artistului, Mihaela a revenit cu un mesaj emoționant. "Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să vorbesc despre MIHAI cu atâta tristețe... Astăzi se împlinește un an de la plecarea lui...Simt o durere fără sfârșit în inima mea și un dor veșnic...A fost un an trist... greu... un an în care în fiecare zi am simțit în sufletul meu o durere sfâșietoare...Mi-e dor de tine, MIHAI...mi-e dor de tine în fiecare zi a vieții mele și știu că voi trăi așa, până la sfârșit... Mi- ai luminat viața 40 de ani... și sufletul meu știe că într-o zi te voi regăsi în lumină... Drum bun printre stele, Înger de Lumină", a scris Mihaela pe Facebook.

Simona Secrier: "Toate zilele au fost grele"

Și Simona Secrier a suferit și suferă enorm. Pe ea, Mihai a luat-o de soție în anul 2017. „O zi grea! Toate zilele au fost grele. Mihai este în lumină, cu siguranţă este bine acum. Este iubit şi acolo, aşa cum a fost iubit şi aici, dovadă sunt prietenii. Toţi prietenii care sunt în spatele meu mi-au fost aproape”, a declarat Simona Secrier pentru Antena Stars, în ziua parastasului de 40 zile. Aceasta a dat de pomană pentru Mihai și la parastasul de un an de sâmbăta trecută. 

Citește și:

Două mari artiste au mers în secret să își ia rămas bun de la Mihai Constantinescu

9 lucruri pe care nu le ştiai despre Mihai Constantinescu

Mai multe