Cât de mult s-a îngrăşat Mihaela Tatu de când s-a retras din televiziune!

14 octombrie 2014 12:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu (51 de ani) a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă, dar şi-a păstrat aceeaşi bună dispoziţie şi zâmbet molipsitor.

De când s-a îmbolnăvit, în urmă cu câţiva ani (Mihaela Tatu a avut fibrom uterin şi s-a operat şi de colecist), fosta prezentatoare TV s-a îngrăşat vizibil. O perioadă, ea nu a mai ţinut cont de asteoctul fizic, fiind mai interesată, aşa cum era în normal în cazul ei, să se facă bine.

Problemele de greutate nu s-au rezolvat nici până astăzi, dar asta nu înseamnă că aceasta s-a lăsat copleşită de ele. Mihaela Tatu şi-a păstrat buna dispoziţie şi veselia care aducea, în trecut, telespectatoarele în faţa televizoarelor.

Prezentă aseară la o prezentare de modă a Lizei Panait, Mihaela Tatu a optat pentru o rochie lungă, deschisă la culoare, prin care se putea vedea lesne că încercările ei de a slăbi nu au dat, cel puţin până acum, roade.

S-a mutat la Oradea

După ce s-a îmbolnăvit grav, Mihaela Tatu şi-a vândut locuinţa din Bucureşti şi s-a mutat la Oradea, renunţând la televiziune. În prezent, ea ţine cursuri de dezvoltare personală şi, din când în când, mai vine în Bucureşti pentru diverse evenimente.

Mai multe