Cât de mulți bani investește Andreea Bălan în ținutele de pe scenă

10 februarie 2018 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan este cunoscută pentru spectacolele incendiare pe care le face alături de dansatoarele sale, iar toate piesele vestimentare costă o mică avere. Artista a mărturisit că plătește mult pentru a avea imaginea pe care așteaptă să o vadă cei care vin la concertele ei.

Artista petrece mult timp la repetiții pentru a avea pe scenă o prestație impecabilă, iar hainele pe care le poartă sunt destul de costisitoare. Artista a estimat că aproape 40% din câți bani câștigă la concerte, le investește în costume. 

"Costurile sunt destul de mari, avem multe costume, showul meu înseamnă poveşti, eşti transpus într-o altă lume prin muzică, costume şi dans. Schimbăm în jur de 6 rânduri de haine. Schimb costumele la începutul fiecărui an. Cam 40% din câştiguri le reinvestesc în câştigul meu, din 30% trăiesc şi 30% îi pun deoparte, sunt o strângătoare şi mă gândesc la ziua de mâine. Am dansat şi cu tocurile rupte sau cu hainele rupte, dar nu s-a observat. Eu am coregrafii foarte grele, cel mai ruşinos este să cazi de pe scenă." a declarat aceasta.  

Recent, Artista a mărturisit că îi este greu să concerteze atât de des, și i se întâmplă des să resimtă durere și oboseală, însă adoră să facă acest lucru pentru fanii ei.

"Nu e ușor deloc și uneori am dureri de spate și de oase, dar sunt fericită că ofer publicului altceva, un show diferit plin de energie, culoare și dans", a scris artista pe Facebook.

Mai multe