Cât de sănătos mănâncă fetiţa Dianei Bart!

6 octombrie 2018 17:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Bart îşi învaţă fetiţa de mică să mănânce sănătos, iar acum, la început de sezon rece, caută să-i întărească imunitatea cu tot felul de vitamine şi minerale.

„Maira are un an şi jumătate, încă o alăptez, dar îi dau şi mâncare diversificată. Am făcut pentru ea gem de gutui cu lămâie şi scorţişoară, în care am pus glucoză pudră în loc de zahăr. Această glucoză e extrem de sănătoasă, i se mai spune «hrana creierului». Îi mai dau pe pâine marmeladă de prune sau pastă de măceşe fără zahăr, îi fac pudră de seminţe de in şi de quinoa pe care o introduc în tot felul de budinci, îi dau multe fructe de sezon, ouă de prepeliţă, îi pun pătrunjel tocat în orice mâncare, pentru că e «bombă» de vitamina C, plus avocado, ulei de avocado...”, ne spune prezentatoarea Prima TV.

Fetiţa ei a răcit o singură dată până acum, dar i-a trecut rapid cu miere şi propolis, vitamina C şi tratamente homeopate. În plus, de două-trei ori pe săptămână amândouă fac aromaterapie cu uleiuri esenţiale de mentă, lămâie, scorţişoară.

Mai multe