Cât de sexy a fost Andreea Tonciu în ziua cununiei civile!

13 februarie 2016 11:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu (29 ani) și-a îndeplinit visul și de ieri (12 februarie) este o femeie măritată. Mai mult, fosta “pupăză” a Adrianei Bahmuțeanu este în al doilea trimestru de sarcină și va da naștere în doar câteva luni unei fetițe căreia i-a ales deja și numele, Rebecca Maria.

Ceea ce bruneta a reușit și este demn de lăudat, deși și genetica și-a făcut datoria în cazul ei, este faptul că a reușit sa-și păstreze silueta în timpul sarcinii, acumulând doar câteva kilograme. Tocmai de aceea, Tonciu a putut să fie foarte sexy la cununia civilă și la petrecerea ce a urmat evenimentului de la Primăria Sectrorului 3.

După ce la cununia civilă, proaspăta doamnă Niculescu a ales să-și expună picioarele și decolteul generos, nici la petrecerea de după nu a renunțat la afișarea atuurilor sale fizice. De data aceasta a îmbrăcat o rochie roșie care să o ferească de rele și care sa-i aducă noroc în dragoste, cu detalii străluicitoare și aplicații din dantelă. Decolteul nu a fost nici el lăsat în voia soartei, căci a fost evidențiat destul de bine de tăietura adâncă a rochiei.

Mai multe