Cât va sta pe tuşă Anda Adam. Prima poză cu solista după operaţie

7 februarie 2018 12:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Accidentarea de la „Exatlon”, reality-show-ul difuzat de Kanal D, i-a dat Andei Adam (37 de ani) viaţa peste cap. Solista se află în operaţie chiar în aceste momente (n.r. 7 februarie), pe mâna doctorului ortoped Doru Filipescu, asta după ce ieri ne-a anunţat care este diagnosticul.

 “Dragi prieteni, din nefericire trebuie să mă operez de urgență! Situația genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament și trebuie înlocuit! Mâine dimineață (n.r. azi) intru pe mâinile domnului doctor Filipescu și sper să îmi revin cât mai repede!”, a scris Anda marți seara, pagina sa de Instagram.

Click! a contactat azi un specialist, pe medicul ortoped Nazer Tarek, pentru a afla ce presupune intervenţia pe care o face Anda şi cât va sta pe tuşă după aceea. “Ea o să facă un repaus de la scenă cam două-trei luni. Este o operație de construcție a ligamentelor, adică se ia din altă parte un ligament și se pune la partea afectată. Acel ligament se ia tot din partea genunchiului, mai exact din partea interioară. Ea o să aibă nevoie de o recuperare agresivă, de șase săptămâni, timp în care o să poarte o orteză și o să meargă la ședințe de kinetoterapie, pentru ca mușchiul să își revină, să se întărească și să se mobilizeze”, ne-a spus specialistul Nazer Tarek.

Mai multe