Câtă sinceritate! Un concurent "Românii au talent", "cucerit" de alt concurent

9 aprilie 2016 15:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Îmi doresc ca ea să câştige ediţia din acest an Românii au talent" a declarat Marius Gheorghiu, concurentul care s-a prezentat gol pe scenă în ediţiile trecute, despre Laura Bretan, adolescenta care aseară a uimit juriul şi publicul cu vocea ei.

Dacă până şi adversarii recunosc calităţile unui concurent, înseamnă că acesta din urmă chiar are talent şi har. Marius Gheorghiu, cel care a făcut stand-up comedy în "costumul lui Adam" şi a fost trimis în etapa următoare cu patru "da", a fost cucerit de prestaţia de aseară a Laurei Bretan. Fata de 13 ani a uimit pe toţi cu vocea ei, reuşind să ridice sala în picioare după doar primele acorduri. Smiley s-a tăvălit pe jos, s-a închinat, alţii au plâns, iar la final cei patru juraţi s-au dus pe scenă lângă ea s-o îmbrăţişeze. "Nu-mi vine să cred că e real ce am auzit”, a spus Andi. “Mi-au ţâşnit lacrimile din prima secundă”, a mărturisit şi Mihaela Rădulescu. Florin Călinescu a recunoscut că fata ar fi meritat să treacă direct în semifinale, însă “am epuizat ca proştii butonul auriu”. “Tocmai am îmbrăţişat marele premiu”, i-a spus Laurei Mihaela Rădulescu.

De aceeaşi părere este şi concurentul Marius Gheorghiu, în sufletul căruia a pierit orice dorinţă de competiţie. Știu, și eu sunt unul dintre concurenți‬, însă, omenește și artistic vorbind, mi-aş dori ca EA să câștige Ediția 2016 de la Românii au Talent! Mega-extra-senzațională!", a scris el pe pagina sa de socializare.

Mai multe