Cătălin Botezatu aruncă bomba: "Am o relaţie de doi ani!"

12 martie 2016 12:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi toată lumea credea că este singur, Cătălin Botezatu îşi trăieşte povestea de dragoste departe de ochii curioşilor. Designerul a mărturisit că este într-o relaţie amoroasă de aproape doi ani cu o persoană care nu face parte din lumea mondenă.

Planetele s-au aliniat cum trebuie pentru Cătălin Botezatu, care iubeşte ca un adolescent. Celebrul creator de modă a povestit că este într-o relaţie de dragoste, deşi toată lumea ar fi putut să pună pariu că designerul nu are timp de aşa ceva. Dar şi-a găsit! El a mărturisit la Antena Stars că se iubeşte cu o femeie care nu locuieşte în Bucureşti şi pentru asta îşi face timp să o viziteze cât poate de des. "Nu locuim împreună, pentru că ea nu stă aici. Nu este persoană publică. Cred că avem aproape doi ani de când ne vedem!, a spus designerul la Antena Stars. 

Cătălin Botezatu a explicat că munca lui este în continuare pe primul loc, iar persoana de lângă el trebuie să înţeleagă asta. El a subliniat că atunci când iubeşte este foarte gelos şi posesiv şi trebuie să ştie parolele pe care iubita le are la telefon şi reţelele de socializare.   

Mai multe