Cătălin Botezatu, în faţa altarului! Cine i-a fost parteneră la un botez

11 noiembrie 2017 22:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este unul dintre cei mai răvniţi burlaci din showbiz, dar nu vrea să audă de însurătoare! Sâmbătă (11 noiembrie) a intrat în biserică şi a păşit în faţa altarului, dar în calitate de părinte spriritual pentru copilul unui bun prieten din Târgu-Mureş. Designerul s-a aflat în această ipostază pentru a şasea oară.

Cătălin Botezatu a fost pus în mare dificultate sâmbătă la Târgu-Mureş, unde a botezat un băieţel. Bebeluşul a plâns continuu în timpul slujbei de creştinare, iar designerul a încercat din răsputeri să-l împace. Deşi a fost supus unui adevărat test de rezistenţă, creatorul de modă nu şi-a pierdut simţul umorului.  

"Se spune că atunci când copiii plâng în biserică sunt norocoşi. Ştiam de dinainte de a se naşte că voi fi naşul lui. I-am ales şi numele, Ayan. Ce poate fi mai înălţător decât să botezi un copil, un suflet atât de sensibil şi neprihănit", a spus Cătălin Botezatu la Antena 1.

Parteneră i-a fost o bună prietenă, pe care designerul a urmărit-o pas cu pas şi i-a dat indicaţii preţioase. Creatorul de modă are experienţă la botezuri, bebeluşul Ayan fiind al şaselea fin. Pentru el, Cătălin Botezatu a făcut special un costumaş hand-made cu care cel mic a plecat acasă după slujba de creştinare.   

Mai multe