Cătălin Botezatu, infectat cu COVID: "Mi-a fost foarte frică”

17 aprilie 2021 15:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (54 de ani) nu a scăpat nici el de Covid! Designerull a dezvăluit că a fost infectat cu temutul virus, dar din fericire a avut o formă ușoară a bolii.

Designerul a tras însă o sperietură strașnică. S-a temut pentru viața lui, mai ales că făcea parte din grupul persoanelor cu risc. Botezatu are montate deja cinci stenturi la inimă și a fost diagnosticat cu cancer acum doi ani, când a suferit cinci operații în Turcia. „Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică, pentru că nu știam cum reacționează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a declarat designerul, la Metropola TV.

„Sunt mândru că m-am vindecat de cancer”

Designerul a fost recent la Istanbul, unde și-a făcut toate testele la plămâni și a mai suferit o intervenție chirurgicală. „Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a mai spus creatorul de modă. Bote și-a văzut moartea cu ochii după ce a fost diagnosticat cu cancer. Se întâmpla la mijlocul lui 2019 când Botezatu a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Citește și:

Cătălin Botezatu, vacanță spectaculoasă în Kenya: «Mi-am băut cafeaua cu elefanţii şi cu leii»

INTERVIU Cătălin Botezatu, dezvăluiri de ziua lui. Ce i-au spus medicii, ce l-a sfătuit mama sa și ce planuri are pentru 2021

Mai multe