Cătălin Botezatu l-a lăsat pe ambasadorul Rusiei cu gura căscată!

22 iunie 2016 21:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marti, 21 iunie, Cătălin Botezatu, invitatul special al Centrului Rus de Știință și Cultură, a prezentat pentru publicul amator de modă, colecția couture cu care a avut un succes fulminant la New York: Țarina!

Cătălin Botezatu, un iubitor al Rusiei și in special al capitalei vechi, Sankt Petersburg, s-a inspirat după istoria și cultura rusească, cu o reinterpretare a frumuseții rusești, prezentând colecția ”Țarina” în trei tablouri:  pasiune, puritate și progres.

Chiar dacă a fost o căldură năucitoare, manechinele lui Bote au făcu față cu brio situației. Ambasadorului Rusiei la București, E.S Oleg Malginov a fost impresionat de talentul lui Botezatu.”Colecția pe care am urmărit-o în această seară, nu am cuvinte decât să îi fac o invitație deschisă designerului român, Cătălin Botezatu, să vină cu această colecție la Sankt Peterburg și să o prezinte rușilor pe podurile care străbat râul Neva". Designerul a fost emoționat de invitația făcută de ambasador. ”Sunt surprins, am muncit foarte mult și mă bucur de aprecierea amabasadorului rus Oleg Malginov”, a spus Cătălin, pentru Click!.

Mai multe