Cătălin Botezatu: «Mi-au băgat morfină de cel puţin 7-8 ori»

19 septembrie 2015 19:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Designerul a avut probleme de sănătate şi a trecut printr-o operaţie de cord foarte dificilă, anul trecut. Cătălin Botezatu(48 de ani) a făcut mărturisiri şocante despre momentele grele prin care a trecut. Creatorul de modă a dat detalii pe care nimeni nu le-a aflat până acum, despre experienţa dramatică pe care a trăit-o.

Bote a făcut mărturisiri senzaţionale la emisiunea „Refersh by Oana Turcu”. Deşi ar fi vrut, designerul nu mai are voie să facă sport, după operaţia suferită: „După operaţie am avut o durere groaznică în piept.Urlam la propriu şi spuneam că mă doare. (...) Mă durea în timpul operaţiei şi mi-au băgat morfină de cel puţin 7-8 ori.”

Acum, Cătălin Botezatu preferă să facă scufundurări, deşi nu este sigur că are voie pentru că nu a discutat cu medicii această problemă. Deşi nu a ascuns operaţia dificilă pe care a făcut-o, puţini ştiu prin ce chinuri a fost nevoit să treacă designerul. El a mărturisit că intervenţia a durat patru ore şi că a fost nevoie de 28 de fire pentru a-l coase.

Mai multe