Cătălin Botezatu, petrecere opulentă de ziua lui! Ce tort spectaculos a avut designer-ul!

9 decembrie 2018 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a împlinit 52 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere grandioasă, unde și-a invitat prietenii din lumea mondenă. Sărbătoritul s-a distrat de minune alături de oaspeții săi, evenimentul fiind găzduit de clubul unde acesta este acționar. Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii a fost reprezentat de venirea tortului, care a fost decorat pe măsură. Iată cum a arătat evenimentul!

Cătălin Botezatu se pare că deține rețeta organizării unei petreceri de zile mari, având în vedere că este familiarizat deja cu lumea cluburilor de noapte, fiind acționar la o astfel de locație. Ziua în care cunoscutul designer vestimentar a împlinit vârsta de 52 de ani a fost marcată cu o petrecere pe măsură, unde atât Cătălin, cât și invitații săi, au petrecut până în zori o noapte de neuitat. 

Cătălin Botezatu a dansat pe mese

Potrivit Wowbiz, celebrul creator de modă a avut mai bine de 50 de invitaţi la eveniment, printre care şi câteva vedete, nelipsite din anturajul de prieteni buni al lui Bote. Astfel, de la ziua de naștere a designer-ului, organizată într-un club de fițe din București, nu au lipsit Raluca Bădulescu, Cătălin Cazacu, Victor Slav, Mihai Morar şi multe alte nume cunoscute.

Cum seara s-a anunțat încă de la început a fi una „incendiară”, Cătălin Botezatu a demonstrat că s-a distrat de minune la propria petrecere, dansând pe mese și pe scenă până în zori. Bote a fost o gazdă bună și și-a întâmpinat invitații cu șampanie de mii de euro, ca în fiecare an, de altfel. Anul acesta însă, în centrul atenției, după sărbătorit, bineînțeles, s-a aflat și un tort ornamentat spectaculos. 

Bote a avut parte de un tort spectaculos, de ziua lui de naștere

În seara în care Cătălin Botezatu și-a organizat ziua de naștere surprizele s-au ținut lanț. Un tort spectaculos, ornamentat cu o coroană de rege, i-a fost adus sărbătoritului cum se cuvine, cu artificii, în aplauzele tuturor invitaților. Se pare că prietenii săi s-au ocupat de acest aspect şi i-au pregătit aceasta surpriză designer-ului! Cum locația a fost una exclusivistă și a găzduit o atmosferă pe măsură, Cătălin s-a afișat îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru.

Mai multe